Krakmolas

Krakmolas – netirpūs šaltame vandenyje, balti, grūdėti milteliai, kurių šaltinis – bulvės, grūdai. Krakmolas yra angliavandenis, naudojamas įvairiems patiekalams, kaip pavyzdžiui cepelinai, apkepta mėsa, žemaičių blynai ir kt.

Krakmolas : susiję receptai
Virtų bulvių cepelinai
60
min.
3.64 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 39
Loading...
Šiandieną gaminame virtų bulvių cepelinus. Ne tik skanu, bet ir praktiška: cepelinų perteklių sudėsime į šaldymo kamerą kitam kartui.
Vištiena su apelsinų padažu
60
min.
4.43 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Ruošiame vištieną su pikantišku apelsinų padažu - paprasta ir labai skanu. Patiekti galime su bulvėmis arba ryžiais!
Spagečiai su vištienos padažu
35
min.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
Puikus patiekalas įprastai šeimos vakarienei ar pietums. Švelnus vištienos padažas ir spagečiai - įtiks kiekvieno skoniui!
Vištiena kinietiškai
60
min.
4.14 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Receptas šiek tiek panašus į kinietiškai ruoštą "Gong Bao" vištieną. Gardūs rytietiški šeimos savaitgalio pietūs!
Žemaičių blynai
50
min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
Žemaičių blynus nėra taip sunku iškepti, kaip tai gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Svarbu, kad gerai sugrūstumėte virtas bulves ir prižiūrėtumėte, kad blynai per daug nesukeptų.