Kiaulienos (gali būti mentis, sprandinė) gabalėlius pagardiname šviežiais maltais pipirais, druska, uždedame keletą šaukštų majonezo, 2-3 smulkintas česnako skilteles. Leidžiame pasimarinuoti bent keletą valandų;
2
Kiaulienos gabalėlius apkepiname iš visų pusių įkaitintoje keptuvėje. Neleidžiame gabalėliams troškintis savose sultyse - tegul apskrunda (kad mėsa neišsausėtų);
3
Suberiame apkeptus gabalėlius į troškintuvą su verdančiu daržovių sultiniu (arba tiesiog vandeniu). Verdame apie 1 val.;
4
Keptuvėje apkepame stambiai kapotą svogūną, morkos griežinėlius. Sudedame daržoves į puodą su mėsa. Paragaujame sultinio - jeigu reikia, pagardiname prieskoniais, druska. Troškiname dar 30 min;
5
Į troškintuvą dedame 4-5 šaukštus grietinės, 1 v. š. barbecue padažo (nebūtinai), 1 šaukštą krakmolo (ištirpiname šaltam vandenyje ir po truputį supilame). Viską gerai išmaišome;
online casino real money buy generic albuterol albuterol pill
order pantoprazole 40mg purchase pantoprazole generic buy phenazopyridine 200 mg online cheap
money poker online online slot machines real money furosemide 40mg generic
Koks nuostabus močiūtės guliašas-dėkui jums
krakmolas tai cia jau nesamone, mociute persistenge:)
@Rolka. Padažas ir majonezas nuo manęs 🙂
is kur pas mociutes buvo barbekiu padazas
aciu
Labai patiko!
Labai skanu
aciu