Kiaulienos guliašas (pagal močiutės receptą)

Sotaus ir tikro močiutės guliašo receptas su nuotrauka. Valgysime su ryžiais ir salotmis.
3.64 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 11
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Kiaulienos (gali būti mentis, sprandinė) gabalėlius pagardiname šviežiais maltais pipirais, druska, uždedame keletą šaukštų majonezo, 2-3 smulkintas česnako skilteles. Leidžiame pasimarinuoti bent keletą valandų;
  2. Kiaulienos gabalėlius apkepiname iš visų pusių įkaitintoje keptuvėje. Neleidžiame gabalėliams troškintis savose sultyse – tegul apskrunda (kad mėsa neišsausėtų);
  3. Suberiame apkeptus gabalėlius į troškintuvą su verdančiu daržovių sultiniu (arba tiesiog vandeniu). Verdame apie 1 val.;
  4. Keptuvėje apkepame stambiai kapotą svogūną, morkos griežinėlius. Sudedame daržoves į puodą su mėsa. Paragaujame sultinio – jeigu reikia, pagardiname prieskoniais, druska. Troškiname dar 30 min;
  5. Į troškintuvą dedame 4-5 šaukštus grietinės, 1 v. š. barbecue padažo (nebūtinai), 1 šaukštą krakmolo (ištirpiname šaltam vandenyje ir po truputį supilame). Viską gerai išmaišome;

Patiekiame su ryžiais bei “Iceberg” ir pomidoro salotomis!

Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 5-17-2015 18:05

@Rolka. Padažas ir majonezas nuo manęs :)

rolka | 5-16-2015 12:05

is kur pas mociutes buvo barbekiu padazas

skanukas | 12-21-2014 18:12

aciu

AŠ | 11-5-2014 18:11

Labai patiko!

Tavo vardas | 10-14-2014 18:10

Labai skanu

aldona | 10-14-2014 14:10

aciu

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą