Kiaulienos (gali būti mentis, sprandinė) gabalėlius pagardiname šviežiais maltais pipirais, druska, uždedame keletą šaukštų majonezo, 2-3 smulkintas česnako skilteles. Leidžiame pasimarinuoti bent keletą valandų;
2
Kiaulienos gabalėlius apkepiname iš visų pusių įkaitintoje keptuvėje. Neleidžiame gabalėliams troškintis savose sultyse - tegul apskrunda (kad mėsa neišsausėtų);
3
Suberiame apkeptus gabalėlius į troškintuvą su verdančiu daržovių sultiniu (arba tiesiog vandeniu). Verdame apie 1 val.;
4
Keptuvėje apkepame stambiai kapotą svogūną, morkos griežinėlius. Sudedame daržoves į puodą su mėsa. Paragaujame sultinio - jeigu reikia, pagardiname prieskoniais, druska. Troškiname dar 30 min;
5
Į troškintuvą dedame 4-5 šaukštus grietinės, 1 v. š. barbecue padažo (nebūtinai), 1 šaukštą krakmolo (ištirpiname šaltam vandenyje ir po truputį supilame). Viską gerai išmaišome;
Koks nuostabus močiūtės guliašas-dėkui jums
krakmolas tai cia jau nesamone, mociute persistenge:)
@Rolka. Padažas ir majonezas nuo manęs 🙂
is kur pas mociutes buvo barbekiu padazas
aciu
Labai patiko!
Labai skanu
aciu