Ryžiai

Ryžiai – kultūrinis augalas, auginamas vandeniu užlietame lauke. Ryžiai dėl savo maistingųjų savybių vartojami su miesos patiekalais, taip pat salotoms gaminti.

Ryžiai: susiję receptai
Tuno kroketų receptas
60 min.
Šiandieną gaminame gardžius ryžių ir tuno kroketus su liesu Fetos sūrio ir jogurto padažu. Užtruksime 60 min. Gero apetito!
Paelja receptas
45 min.
Paelja receptas - gaminame namuose! Užtruksime apie 45 min., verta, mat jūros gėrybės puikiai praturtns mūsų kasdienę mitybą...
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Kalakutienos suktinukai
80 min.
Pabodo besikartojantis meniu? Imkime gabalėlį ananaso, susukime jį į kalakutienos suktinį, padenkime traškia plutele, apšlakstykime ananasų užpilu ir mėgaukimės...
Kiaulienos guliašas
120 min.
Sotaus ir tikro močiutės guliašo receptas su nuotrauka. Valgysime su ryžiais ir salotmis.
Vištienos sparneliai
80 min.
Gardžių orkaitėje keptų apelsino aromato vištienos sparnelių su vaisiais ir daržovėmis receptas!
Traški kalakutiena ir daržovės saldžiarūgščiame padaže
60 min.
Ruošiame kalakutieną kinietiškai. Traškūs kalakutienos gabalėliai ir daržovės saldžiarūgščiame padaže.
Vištiena kinietiškai
60 min.
Receptas šiek tiek panašus į kinietiškai ruoštą "Gong Bao" vištieną. Gardūs rytietiški šeimos savaitgalio pietūs!
Balandėliai
90 min.
Ne visai tradiciniai balandėliai - iš raudono kopūsto, tačiau ne mažiau skanūs ir sotūs!
Aštri vištiena su ryžiais
60 min.
Tikrai ne kinietiškai paruošta aštri vištiena saldžiarūgščiame padaže. Tačiau lietuviškai aštri vištiena su ryžiais ir daržovėmis.