Ryžių ir tuno kroketai su Feta sūrio padažu

Šiandieną gaminame gardžius ryžių ir tuno kroketus su liesu Fetos sūrio ir jogurto padažu. Užtruksime 60 min. Gero apetito!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Tuno kroketų receptas
Puikus užkandžio receptas vakarėliui ar besiruošiantiems pavakaroti su patinkančiu filmu! Dėmesio - naudosime virtus ryžius (200 g), o kroketams virti reikės aliejaus (nenurodytas patiekalo ingredientų sąraše).

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Virtus ryžius sumaišome su konservuoto tuno gabalėliais, įmaišome pasūdytą vieno kiaušinio plakinį.
  • 2
    Iš gautos masės formuojame rutuliukus, apvoliojame maltuose džiūvėsiuose ir apkepame aliejuje, kol išorė dailiai apskrus.
  • 3
    Gaminame kroketų padažą. Į el.smulkintuvo indą sudedame liesą jogurtą, špinatų lapus, tris ketvirčius stiklinės trupinto Feta sūrio, skiltelę česnako, kaupiną v. šaukštą grietinės - keletu paspaudimų susmulkiname iki vientisos masės. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir krapais. Padažą sudedame į atskirą indelį ir patiekiame šalia kroketų. Skanaus!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą