Ryžių ir tuno kroketai su Feta sūrio padažu

Šiandieną gaminame gardžius ryžių ir tuno kroketus su liesu Fetos sūrio ir jogurto padažu. Užtruksime 60 min. Gero apetito!
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Puikus užkandžio receptas vakarėliui ar besiruošiantiems pavakaroti su patinkančiu filmu! Dėmesio – naudosime virtus ryžius (200 g), o kroketams virti reikės aliejaus (nenurodytas patiekalo ingredientų sąraše).

  1. Virtus ryžius sumaišome su konservuoto tuno gabalėliais, įmaišome pasūdytą vieno kiaušinio plakinį.
  2. Iš gautos masės formuojame rutuliukus, apvoliojame maltuose džiūvėsiuose ir apkepame aliejuje, kol išorė dailiai apskrus.
  3. Gaminame kroketų padažą. Į el.smulkintuvo indą sudedame liesą jogurtą, špinatų lapus, tris ketvirčius stiklinės trupinto Feta sūrio, skiltelę česnako, kaupiną v. šaukštą grietinės – keletu paspaudimų susmulkiname iki vientisos masės. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir krapais. Padažą sudedame į atskirą indelį ir patiekiame šalia kroketų. Skanaus!

Recepto nuotraukos:

Feta sūrio padažas

 

Ryžių ir tuno mišinys

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą