Mėsos kukulaičiai daniškai

Mėos kukulaičių receptas skirtas ne 8 porcijoms - vadinasi patiekalo pakaks pasisotinti visai didelei šeimai.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Mėsos kukulaičiai daniškai
Gaminame 8 porcijoms!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Jautienos ir kiaulienos faršą sumaišykite su maltais džiūvėsėliais.
  • 2
    Pridėkite gerai išplaktą kiaušinį, supilkite pieną, įberkite druskos, laba smulkiai supjaustytą svogūną ir 1 arbatinį šaukštelį maltų pipirų (geriausia stambiai).
  • 3
    Išminkykite mėsos masę ir suformuokite kukulaičius.
  • 4
    Ištripinkite sviestą didelėje keptuvėje ir kepkite kukulaičius apie 4-5 minutes, kol visos kukulaičių pusės apskrus.
  • 5
    Išimkite kukulaičius iš keptuvės ir uždenkite, kad neatvėstų.
  • 6
    Į keptuvėje likusius riebalus suberkite miltus, palaipsniui pilkite į keptuvę daržovių sultinį ir maišykite kol padažas ims tirštėti.
  • 7
    Įmaišykite pusę arbatinio šaukštelio maltų pipirų, sudėkite grietinę ir pakaitinkite.
  • 8
    Sudėkite kukulaičius atgal į keptuvę su padažu ir keletą minučių pašildykite ant silpnos ugnies.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą