Kiaulienos faršas

Kiaulienos faršu dažniausiai vadiname maltą naminės kiaulės mėsą.

Kiaulienos faršas: susiję receptai
Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru
25 min.
Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!
Bulviniai blynai su mėsa
50 min.
Vienas iš tradicinės lietuviškos virtuvės patiekalų - bulviniai blynai su mėsa. Receptui prireiks vos 5 pagrindinių ingredientų. Skaniai ir sočiai pavalgysime.
Įdaryti makaronai Cannelloni
60 min.
Mažai laiko reikalaujantis patiekalas kasdieniams pietums. Receptas mėgstantiems mėsytę!
Kotletai įdaryti slyvomis
60 min.
Gardūs ir neįprasti kotletai. Slyvų įdaras suteikia šiam kasdieniam patiekalui kitokių spalvų, egzotiškumo. Pirmyn gaminti!
Įdarytos cukinijos laivelis
80 min.
Cukinijos - ne tik į blynus... Įdarysime jas daržovių, mėsos ir grybų įdaru.
Pyragas su mėsa
60 min.
Sotus ir laaaaaabai skanus pyragas su mėsa. Nepamirškite pabarstyti kepimo formą džiūvėsiais - kad pyragas nepriliptų.
Virtų bulvių cepelinai
60 min.
Šiandieną gaminame virtų bulvių cepelinus. Ne tik skanu, bet ir praktiška: cepelinų perteklių sudėsime į šaldymo kamerą kitam kartui.
Kijevo kotletas
50 min.
Šiandieną gaminsime Kijevo kotletą, tačiau ne kaip įprasta - iš kiaulienos faršo. Skanu ir sotu. Receptas su nuotrauka - išbandykite!
Čeburėkai
100 min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!