Džiovintas slyvas panardiname į verdantį vandenį ir palaikome bent 20 min. (taip ir nuplausime, ir slyvos bus mažiau saldžios);
2
Kiaulienos (arba vištienos) faršą dedame į didelį dubenį. Piene išmirkome keletą batono riekių ir sudedame į dubenį su faršu. Įkulame kiaušinį, pagardiname druska ir pipirais, gerai išminkome;
3
Iš taip paruoštos mėsos darome įdarytus kotletus: formuojame blyną, jo viduryje dedame 2-3 džiovintas slyvas, galus užspaudžiame, suformuojame pailgą apvalų kotletą;
4
Kotletus apkepame keptuvėje tiek, kad ir viršus, ir apačia apskrustų;
5
Įdarytus kotletus pašauname į iki 175 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 min.
6
Patiekiame su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis. Skanaus!