Kotletai įdaryti slyvomis

Gardūs ir neįprasti kotletai. Slyvų įdaras suteikia šiam kasdieniam patiekalui kitokių spalvų, egzotiškumo. Pirmyn gaminti!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.38 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
4.38 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Kotletai įdaryti slyvomis

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Džiovintas slyvas panardiname į verdantį vandenį ir palaikome bent 20 min. (taip ir nuplausime, ir slyvos bus mažiau saldžios);
  • 2
    Kiaulienos (arba vištienos) faršą dedame į didelį dubenį. Piene išmirkome keletą batono riekių ir sudedame į dubenį su faršu. Įkulame kiaušinį, pagardiname druska ir pipirais, gerai išminkome;
  • 3
    Iš taip paruoštos mėsos darome įdarytus kotletus:  formuojame blyną, jo viduryje dedame 2-3 džiovintas slyvas, galus užspaudžiame, suformuojame pailgą apvalų kotletą;
  • 4
    Kotletus apkepame keptuvėje tiek, kad ir viršus, ir apačia apskrustų;
  • 5
    Įdarytus kotletus pašauname į iki 175 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 min.
  • 6
    Patiekiame su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis. Skanaus!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą