Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru

Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Sekmadienio pietums norisi šio to mažiau įprasto. Žvilgtelėjus į azijietišką virtuvę, tokių patieklų gausybė. Vienas jų – kiaulienos faršu įdaryti  salotų suktiniai. Gaminsime vos 25 min., o rezultatas – pikantiškas, aromatingas ir sotus patiekalas.

  1. Atskiriame romėniškosios salotos lapus, nupjaustome galiukus ir nuplauname lapus po vieną, paliekame nuvarvėti.
  2. Į įkaitintą keptuvę pilame šlakelį aliejaus, kiaulienos faršą apkepame su čiobreliais (šiuokart naudojame džiovintus).
  3. Suberiame smulkintus ingredientus: svogūną, keletą česnako skiltelių, apie 2 cm imbiero šaknies. Maišant pridedame ir prieskonius: maltus pipirus, šiek tiek malto čili pipiro, druskos. Suberiame dvi saujas žemės riešutų ir maišant kepame apie 2 min. Tuomet supilame sojos padažą, šiek tiek smulkintų krapų (su koteliais) ir maišant kepame dar 20 s.
  4. Į salotos lapus dedame pikantišką faršą, pridedame ir baltos duonos skrebučių. Valgome tvirtai suimdami lapą rankomis, kad įdaras nepabėgtų :) Skanaus!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą