Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru

Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru
Sekmadienio pietums norisi šio to mažiau įprasto. Žvilgtelėjus į azijietišką virtuvę, tokių patieklų gausybė. Vienas jų - kiaulienos faršu įdaryti  salotų suktiniai. Gaminsime vos 25 min., o rezultatas - pikantiškas, aromatingas ir sotus patiekalas.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Atskiriame romėniškosios salotos lapus, nupjaustome galiukus ir nuplauname lapus po vieną, paliekame nuvarvėti.
  • 2
    Į įkaitintą keptuvę pilame šlakelį aliejaus, kiaulienos faršą apkepame su čiobreliais (šiuokart naudojame džiovintus).
  • 3
    Suberiame smulkintus ingredientus: svogūną, keletą česnako skiltelių, apie 2 cm imbiero šaknies. Maišant pridedame ir prieskonius: maltus pipirus, šiek tiek malto čili pipiro, druskos. Suberiame dvi saujas žemės riešutų ir maišant kepame apie 2 min. Tuomet supilame sojos padažą, šiek tiek smulkintų krapų (su koteliais) ir maišant kepame dar 20 s.
  • 4
    Į salotos lapus dedame pikantišką faršą, pridedame ir baltos duonos skrebučių. Valgome tvirtai suimdami lapą rankomis, kad įdaras nepabėgtų :) Skanaus!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą