Sudėtinės dalys
-
Spagečiai, 400 g
-
Alyvuogių aliejus, 1 v. šaukštas
-
Parmezano sūris, 50 g
-
Grietinėlė, 75 ml
-
Kiaušinis, 3 vnt.
-
Kiauliena, 200 g
-
Česnakas, 2 skiltelės
Gaminimas
- 1
Susiję receptai
O kiaušiniai lieka žali? Padažas nekaitinamas?
Ačiū už pastebėtą klaidelę – pataisiau “galvučių” į skiltelių (nors ingredientų sąraše buvo teisingai). Skanaus!
Keleta cesnaku galvuciu 😀 ne per daug?
@Ruta: pakepinti kiaulienai! 🙂
O kur dedas alyvuogiu aliejus?
Malonu, Jokūbai! Tikiuosi užsuksi čia dažniau. Ką labiausiai mėgsti valgyti pusryčiams? 🙂
as jokubas kaip tavo svetaine man 11 metu
tikras carbonara padažas daromas tik kaišinio trynys ir sūris, grietinėlė čia jau versijos, bet jos turi teisę gyventi
@Dovile. Tikrai taip, tradicinis receptas Carbonara priklauso italams!
Siaip jau italai carbonara ruosia be grietineles.
Du kiaušinius, vieną trynį,
reikia skaityti.
o trečiu kiaušiniu išsitrinti sau galvą? negaliu pakest tokių receptų, kur vienas teiginys prieštarauja kitam.
Jonai, trečio kiaušinio tik trynys panaudotas 🙂
O kur dingo vienas kiausinis?