Parmezano sūris

Parmezano sūris – tai kietasis brandintas sūris, gaminamas iš nepasterizuoto pieno šiaurės Italijos reguose.

Parmezano sūris: susiję receptai
Didžiųjų pupų troškinys
150 min.
Tikrų lietuviškų pupų troškinys tiks ir Užgavėnių, ir sočiai vakarienei vasaros darbų įkraštyje. Skanaus!
Varškės ir grybų padažas traškučiams nachos
15 min.
Krepšinio varžybos prasideda mažiau kaip už valandos, todėl parduotuvėje griebiam kukurūzų traškučių ir keletą ingredientų padažui - laiko užkandžių gamybai nedaug!
Mėsos pica
35 min.
Šį kartą mūsų virtuvėje - mėsinga ir gardi itališka mėsos pica! Gero apetito!
Sočios salotos iškylai
40 min.
Greitai paruošiamos sočios salotos trumpai iškylai į gamtą. Bus gardu!
Niam niam sočios salotos
30 min.
Salotų su kiaušiniais ir šonine receptas - greitai paruošiamos, viliojančiai atrodančios ir gardžiai valgomos salotos.
Prancūziška svogūnų sriuba
80 min.
Itin paprasta, tačiau elegantiška ir aromatinga svogūnų sriuba tiesiai iš Prancūzijos!
Krevečių ir kiaušinių salotos
15 min.
Įvairių spalvų aromatai (saliero, svogūno, sūrio) krevečių salotose - vos per 15 min. Gaminame ir ragaujame kartu!
Jautienos lazanija
75 min.
Gardi klasikinė lazanija su jautiena bei lietuviškais grybais. Ruošiame patiekalą ir pasirūpiname dubeniu gaivių salotų prie jo!
Įdaryti makaronai Cannelloni
60 min.
Mažai laiko reikalaujantis patiekalas kasdieniams pietums. Receptas mėgstantiems mėsytę!
Bulvytės su sūriu
20 min.
Užkandis prie alaus. Bulvių nesūdome, nes sūris pakankamai sūrus. Gero apetito!