Krevečių ir kiaušinių salotos

Įvairių spalvų aromatai (saliero, svogūno, sūrio) krevečių salotose - vos per 15 min. Gaminame ir ragaujame kartu!
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Pirmadienio vakarą grįžtame namo po įprastos darbo dienos su įprastu troškimu – užbaigti pirmąją savaitės dieną įvairiaspalviu patiekalu!!! Savaitgalį išragauti mėsos patiekalai ir desertai, suprask, jau neįdomūs. Minties debesėlyje – sriuba ir salotos. Šiuo atveju būtent vizija konkreti - krevečių salotos!

  1. Kietai išverdame keletą kiaušinių, staigiai atvėsiname šaltame vandenyje, kad juos būtų galima lengviau ir dailiau nulupti. Nuluptus kiaušinius supjaustome kubeliais, beriame į dubenį;
  2. Taip pat į dubenį suberiame virtas krevetes bei smulkintas daržoves: raudonąjį svogūną, saliero stiebelį, dvi vidutinio dydžio morkas. Pagardiname druska ir pipirais, viską atsargiai išmaišome. Sudedame į lėkštes, apibarstome žiupsneliu kietojo Parmezano sūrio, patiekiame su majonezu ir itališka duonele.

Gero apetito! Beje, maisto produktų kiekis šioms salotoms pagaminti – skirtas dviem žmonėm.

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą