Pirmadienio vakarą grįžtame namo po įprastos darbo dienos su įprastu troškimu - užbaigti pirmąją savaitės dieną įvairiaspalviu patiekalu!!! Savaitgalį išragauti mėsos patiekalai ir desertai, suprask, jau neįdomūs. Minties debesėlyje - sriuba ir salotos. Šiuo atveju būtent vizija konkreti - krevečių salotos!
Sudėtinės dalys
-
Kiaušinis, 2 vnt.
-
Krevetės, 150 g
-
Morkos, 2 vnt.
-
Raudonasis svogūnas, 1 vnt.
-
Salieras, 80 g
-
Parmezano sūris, žiupsnelis
-
Druska, žiupsnelis
-
Malti pipirai, žiupsnelis
-
Majonezas, 2 v. šaukštai
Gaminimas
- 1Kietai išverdame keletą kiaušinių, staigiai atvėsiname šaltame vandenyje, kad juos būtų galima lengviau ir dailiau nulupti. Nuluptus kiaušinius supjaustome kubeliais, beriame į dubenį;
- 2
Taip pat į dubenį suberiame virtas krevetes bei smulkintas daržoves: raudonąjį svogūną, saliero stiebelį, dvi vidutinio dydžio morkas. Pagardiname druska ir pipirais, viską atsargiai išmaišome. Sudedame į lėkštes, apibarstome žiupsneliu kietojo Parmezano sūrio, patiekiame su majonezu ir itališka duonele. - 2
Susiję receptai