Sudėtinės dalys
- Aliejus, pagal skonį
- Actas, pagal skonį
- Bulvės, 200 g
- Raudonasis kopūstas, 500 g
- Druska, pagal skonį
Gaminimas
- 1Raudonąjį kopūstą smulkiai sukapokite, pasūdykite pagal skonį, gerai išmaišykite.
- 2
Sudėkite su lupenomis virtas, nuluptas ir kubeliais supjaustytas bulves.- 3
Salotas sutaisykite su actu ir aliejumi.Susiję receptai - 2
@Joana. Galima su bulvėmis, galima kopūstą pamarinuoti (vynas, actas, druska ir kt. prieskoniai).. Tačiau vistik daugiausiai raudoną kopūstą sutiksi – salotose…
Mes irgi kiaušinius dažome šiais kopūstais, bet valgymui skanaus recepto nerandu. Bandysiu su bulvėmis.
@Laima. Gal tiesiog nesėkmė, kad jis kietas pasitaikė :/ Raudonasis kopūstas turi daugiau vitaminų ir antioksidantų nei paprastas kopūstas. Linksmoji dalis yra ta, kad teko girdėti, jog žmonės per Velykas šiuo kopūstu dažo kiaušinius!
Neisivaizduoju kaip ta raudonaji kopusta galima valgyt-pirkau maximoje,kartus ir kietas kaip sluotrazis,bandziau nuplikyt verdanciu vandeniu,paskui uzpilt karstu marinatu,visvien klaikus skonis-ismeciau lauk.Galbut kokie vasariniai buna valgomi,tik ne dabar,br…