Raudonųjų kopūstų salotos

Raudonasis kopūstas ir su lupenomis virtos bulvės, šlakelis acto, šlakelis aliejaus - raudonojo kopūsto salotos.
4.56 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Raudonąjį kopūstą smulkiai sukapokite, pasūdykite pagal skonį, gerai išmaišykite.
  2. Sudėkite su lupenomis virtas, nuluptas ir kubeliais supjaustytas bulves.
  3. Salotas sutaisykite su actu ir aliejumi.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 10-21-2015 20:10

@Joana. Galima su bulvėmis, galima kopūstą pamarinuoti (vynas, actas, druska ir kt. prieskoniai).. Tačiau vistik daugiausiai raudoną kopūstą sutiksi – salotose…

Joana | 10-15-2015 13:10

Mes irgi kiaušinius dažome šiais kopūstais, bet valgymui skanaus recepto nerandu. Bandysiu su bulvėmis.

Jokūbas | 4-3-2015 12:04

@Laima. Gal tiesiog nesėkmė, kad jis kietas pasitaikė :/ Raudonasis kopūstas turi daugiau vitaminų ir antioksidantų nei paprastas kopūstas. Linksmoji dalis yra ta, kad teko girdėti, jog žmonės per Velykas šiuo kopūstu dažo kiaušinius!

Laima | 3-25-2015 16:03

Neisivaizduoju kaip ta raudonaji kopusta galima valgyt-pirkau maximoje,kartus ir kietas kaip sluotrazis,bandziau nuplikyt verdanciu vandeniu,paskui uzpilt karstu marinatu,visvien klaikus skonis-ismeciau lauk.Galbut kokie vasariniai buna valgomi,tik ne dabar,br…

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą