Itališka duonelė – ciabatta

Galime ciabatt'ą pirkti iš maisto prekių parduotuvės, galime ir pasigaminti. Užtruksite tik 40 min. ir turėsite baltos duonelės visam vakarėliui!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Itališka duonelė - ciabatta

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Visų pirma pašildome vandenį, jame ištirpiname cukrų ir mieles (1 pakelis sausų mielių), paliekame šiek tiek pastovėti.
  • 2
    Miltus sumaišome su druska ir savo mėgstamais prieskoniais, užpilame mielėmis, įmaišome 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišome/minkome.
  • 3
    Ant miltais pabarstyto pagrindo perminkome tešlą ir pašauname į pašildytą orkaitę, kad 12-15 min. tešla pakiltų.
  • 4
    Išimame tešlą iš orkaitės ir dar kartą perminkome ant miltais pabarstyto paviršiaus. Suformuojame duonelę ir patepame viršų vandeniu.
  • 5
    Pašauname į iki 250-270 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 12-15 min.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą