Mielės

Mielės arba kepimo mielės naudojamos kulinarijoje įvairioms kepinių tešloms kildinti: pyrago, blynų, kibinų ir kt.

Mielės: susiję receptai
Velykinės bandutės
220 min.
Bandelės, padedančios sukurti šventinę nuotaiką! Puikiai tiks kaip užkandis prieš pagrindinius patiekalus. Receptas su nuotraukomis!
Velykinis pyragas
80 min.
Prieš pat šv. Velykas kepame mielinį pyragą su duobutėmis dažytiems kiaušiniams.
Mėsos pyragas KROKODILAS
180 min.
Šiandieną kepame mėsos pyragą išradingai! Tradicinis receptas ir originalus pateikimas. Skanaus!
Velykų boba
90 min.
Tradicinis Velykų kepinys - Velykų boba! Reikės molinės puodynės, miltų, kiaušinių, pieno, cukraus, mielių ir razinų.
Šventinis aguonų pyragas
60 min.
Wow - šventinis aguonų pyragas - suktinis pritiks ant kiekvieno stalo per didžiąsias šventes. Anūkų patobulintas močiutės pyrago receptas!
Užgavėnių blynai
120 min.
Pagrindinis Užgavėnių patiekalas pagal močiutės receptą. Ir skanu, ir sotu!
Pyragas su marcipanais
120 min.
Pyrago su marcipanų įdaru receptas - siekiantiems netradicinio kepinio sprendimo.
Kūčiukai
50 min.
Tradicinio kūčių patiekalo receptas. Kantriai ir su meile gaminkite šį Kalėdų išvakarių valgį. Susitelkimo ir skanių kūčiukų!
Itališka duonelė - ciabatta
40 min.
Galime ciabatt'ą pirkti iš maisto prekių parduotuvės, galime ir pasigaminti. Užtruksite tik 40 min. ir turėsite baltos duonelės visam vakarėliui!