Pyragas su marcipanų įdaru

Pyrago su marcipanų įdaru receptas - siekiantiems netradicinio kepinio sprendimo.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Pyragas su marcipanais
Šiam receptui reikės 100 g marcipanų masės (įsigysite parduotuvėje).

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Šiltame piene ištirpinkime sausas mieles (3g), suberkime cukrų ir minkštą sviestą.
  • 2
    Viską gerai išmaišykime ir suberkime vanilinį cukrų bei miltus.
  • 3
    Tešlą išminkykime ir palikime uždengtą šiltai pastovėti apie valandą laiko.
  • 4
    Perminkykime pyrago tešlą dar kartą, iškočiokime į didelį blyną.
  • 5
    Per vidurį dėkime marcipanų masę sumaišytą su smulkintos citrinos gabalėliais. Blyną susukime į cilindrą. Palikime šiltai dar pusvalandžiui (kad pakiltų).
  • 6
    Viršų šiek tiek patepkime sviestu ir kepkime 180° C temperatūroje apie 40 min.
  • 7
    Pyragui iškepus, apibarstykime jį cukraus pudra.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Betty | 2-17-2012 02:02

Manau gmilaa keisti, taciau reik?tu pagalvoti apie darzoviu sultin?. Nes jei verdame pupeles patys pagal recepta, tuo paciu issiverdame ir skanu darzoviu sultin?.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą