Pyragas su marcipanų įdaru

Pyrago su marcipanų įdaru receptas - siekiantiems netradicinio kepinio sprendimo.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Šiam receptui reikės 100 g marcipanų masės (įsigysite parduotuvėje).

  1. Šiltame piene ištirpinkime sausas mieles (3g), suberkime cukrų ir minkštą sviestą.
  2. Viską gerai išmaišykime ir suberkime vanilinį cukrų bei miltus.
  3. Tešlą išminkykime ir palikime uždengtą šiltai pastovėti apie valandą laiko.
  4. Perminkykime pyrago tešlą dar kartą, iškočiokime į didelį blyną.
  5. Per vidurį dėkime marcipanų masę sumaišytą su smulkintos citrinos gabalėliais. Blyną susukime į cilindrą. Palikime šiltai dar pusvalandžiui (kad pakiltų).
  6. Viršų šiek tiek patepkime sviestu ir kepkime 180° C temperatūroje apie 40 min.
  7. Pyragui iškepus, apibarstykime jį cukraus pudra.

Pyrago receptą atsiuntė Giedrius.

Susiję receptai
Atsiliepimai
Betty | 2-17-2012 02:02

Manau gmilaa keisti, taciau reik?tu pagalvoti apie darzoviu sultin?. Nes jei verdame pupeles patys pagal recepta, tuo paciu issiverdame ir skanu darzoviu sultin?.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą