Kalėdiniai pistacijų sausainėliai

Laaaabai skanūs Kalėdiniai pistacijų sausainėliai. Ypač tinka su arbata šventinį rytą arba vakara šnekučiuojantis prie stalo. Pagaminsite be vargo ir greitai. Pavaišinsite ir kolegas darbe trečią Kalėdų dieną.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Kalediniai pistacijų sausaineliai

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pirmiausia pašalinkite luobelę nuo pistacijų ir 9/10 pistacijų sumalkite, o 1/10 - sukapokite peiliu;
  • 2
    Sumaišykite maltas pistacijas su cukrumi, miltais, vaniliniu cukrumi ir druska;
  • 3
    Įmuškite kiaušinį ir sudėkite šaltą gabaliukais pjaustytą sviestą;
  • 4
    Išminkykite tešlą ir įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui;
  • 5
    Ant miltais pabarstyto stalo perminkykite tešlą su skaldytomis pistacijomis ir skaldytu šokoladu. Suformuokite (galite kočioti) plonus nedidelius blynelius (būsimus sausainius);
  • 6
    Dėkite sausainius ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 12-15 minučių.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą