Šokoladiniai sausainiai su riešutais ir traškučiais

Minkštų ir gardžių šokoladinių sausainių receptas su nuotraukomis.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Šokoladiniai sausainiai su riešutais
Nuostabūs, minkšti, išreikšto skonio šokoladiniai sausainiai jau lėkštėje!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Dideliame dubenyje išsukime kambario temperatūros sviestą su stikline cukraus. Elektriniu plaktuvu išplakame masę iki baltumo;
  • 2
    Kiaušinį įkulame į mažą dubenį, išplakame. Įdedame keletą šaukštų grietinės ir kartu išplakame. Kiaušinio masę supilame į sviesto masę, plakame iki vientiso kremo;
  • 3
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Suberiame į dubenį - išmaišome;
  • 4
    Šokoladą sutarkuojame "burokine" tarka arba suskaldome peiliu. Riešutus suberiame į medžiaginį maišelį, suskaldome turinį virtuviniu plaktuku. Šokoladą ir riešutus suberiame į tešlą, išmaišome. Bulvių traškučius sutrupiname ranka, beriame į tešlą ir išmaišome (jeigu bulvių traškučiai nesūrūs, pridėkime žiupsnelį druskos);
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą