Išplakime kiaušinius su cukrumi, pridėkime vanilinio cukraus ir šokolado masę - gerai išmišykime;
4
Dideliame dubenyje sumaišykime miltus su šokolado ir kiaušinių mase, išminkykime sausainių tešlą ir padėkime į šaldytuvą atvėsti (kuo ilgiau, galima net visą dieną);
5
Mažame dubenyje paskirstykime cukraus pudrą, atskirkime šaukštą tešlos ir apvoliokime cukraus pudroje. Vieną po kito apvoliotus gabalėlius sudėkime į kepimo formą, paspaudykime kiekvieną pirštais, kad suformuotume sausainius;
6
Kepkime iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12-15 minučių. Palikime ataušti skardoje.
nu nerealiai skanus sausainiai tik vienas klausimas butu kur deti sviesta ?
kur | 3-6-2015 19:03
kur sviestas?
Sergiu | 12-22-2012 11:12
Man ir taip buvo, kai užveizėjau kitame tirkalnaštyje nuotraukas Tai kad jos ir pačios moka išsikept gal. Džiaugiuos dar, kad nedailioji lytis nesiunčia Kulinaras iš manęs kaip iš Rimiškio dainininkas, bet gal kada gyvenime ir pramoksiu maisto pasigamint. O visi šitie blynai tai čia juoko darbas, tik reikia nepatingėt ir pažaist pora valandų.Tai kad paskutinį kartą blynus kepiau dar per sesiją, birželį. Nebėra jų
Sviestas?
Aš irgi tuo klausimu supratau į šokoladą
nu nerealiai skanus sausainiai tik vienas klausimas butu kur deti sviesta ?
kur sviestas?
Man ir taip buvo, kai užveizėjau kitame tirkalnaštyje nuotraukas Tai kad jos ir pačios moka išsikept gal. Džiaugiuos dar, kad nedailioji lytis nesiunčia Kulinaras iš manęs kaip iš Rimiškio dainininkas, bet gal kada gyvenime ir pramoksiu maisto pasigamint. O visi šitie blynai tai čia juoko darbas, tik reikia nepatingėt ir pažaist pora valandų.Tai kad paskutinį kartą blynus kepiau dar per sesiją, birželį. Nebėra jų