Sutrupiname biskvitą ir rankomis sumaigome su 2-3 v.š. sviesto (iki biskvito smiltys pasidengs sviestu).
2
Paskirstome biskvitą apie 25-30 cm kepimo formoje (dugnas ir 2 cm kraštuose), padedame į šaldytuvą bent 15 min. atšalti.
3
Ruošiame įdarą. Dubenyje išplakame kiaušinius, įtarkuojame citrinos žievelės (nuo vienos citrinos), supilame sutirštintą saldintą pieną ir gerai išmaišome. Įspaudžiame vienos citrinos sultis, dar kartą gerai išmaišome.
4
Įdarą supilame į kepimo formos su biskvitu vidurį, pašauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 18-22 min.
5
Tuo tarpu į įkaitintą keptuvę dedame šaukštą sviesto, sudedame citrinos skilteles (supjaustyta viena citrina) ir įdedame šaukštą medaus. Maišome. Medus ims karamelizuotis, prižiūrėkime, kad jis padengtų citrinos skilteles. Pašaliname keptuvę nuo kaitros, sudedame citrinos skilteles atvėsti lėkštėje ar ant sviestinio popieriaus.
6
Patiekiame pyragą atvėsintą su citrinos skiltelėmis ant viršaus. Gero apetito!