Medus

Medus – saldus ir tąsus skystis, kurį bitės gamina iš žieduose esančio nektaro. Medaus pagrindą sudaro ir saldų skonį suteikia jame esanti gliukozė ir fruktozė.

Medus: susiję receptai
Sezaminės vištienos receptas
45 min.
Vištienos receptas, kuriame vyrauja skonių balansas - aštrumas, saldumas, sūrumas, rūgštumas, Greitai paruošiama ir 100% gardu!
Velykinės bandutės
220 min.
Bandelės, padedančios sukurti šventinę nuotaiką! Puikiai tiks kaip užkandis prieš pagrindinius patiekalus. Receptas su nuotraukomis!
Sezamo trapučiai kozinakai
15 min.
Šiandien gaminame kozinakus su sezamo sėklomis. Trapūs sezamo saldainiai per 15 minučių. Skanaus!
Bananų mango salotos
10 min.
Kaloringos greitai paruošiamos bananų, mango ir spanguolių salotos. Tiks ir pusryčiams ir vakarienei!
Vištienos sparneliai orkaitėje
50 min.
Tegyvuoja vištienos sparneliai! Ir užkandis, ir patiekalas, kurį kepsime orkaitėje. Tik 50 min. ir mėgaujamės aštriais viščiukų sparneliais!
Vitaminų kokteilis
10 min.
Vaisių kokteilis, kurio vitaminai ir mineralinės medžiagos gerokai viršija rekomenduojamą paros normą! Smulkiname ir plakame namuose.
Kreminis citrinų pyragas
50 min.
Išvaizdus ir ne ką mažiau gardus citrinų pyragas - desertas.Tirpsta burnoje - išbandykite receptą patys!
Kiaulienos ir daržovių troškinys
60 min.
Troškinti kiaulienos nugarinės gabalėliai su daržovėmis. Receptas su nuotrauka!
Auksaspalvė vištiena
120 min.
Patiekalas, pretenduojantis tapti Jūsų favoritu! Aštrios ir aromatingos vištienos blauzdelės šalia kinų virtuvės...
Kitokios duonos receptas
120 min.
Kitokios duonos receptas - sunku patikėti, kad duonai nereikia nei aliejaus, nei mielių, nei miltų...