Kiaulienos ir daržovių troškinys

Troškinti kiaulienos nugarinės gabalėliai su daržovėmis. Receptas su nuotrauka!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.17 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
4.17 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Kiaulienos ir daržovių troškinys
Dėmesio: šiam patiekalui pagaminti prireiks kiaulienos nugarinės!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pirmiausia mėsą supjaustome 2-3 cm dydžio gabalėliais, dedame į dubenį. Užtarkuojame apelsino žievelės, išspaudžiame pusės apelsino sultis, pagardiname šviežiai maltais pipirais, maltais čiobreliais bei šlakeliu sojos padažo, išmaišome ir paliekame keletą valandų pasimarinuoti;
  • 2
    Į įkaitintą troškintuvę / gilią keptuvę pilame šlakelį alyvuogių aliejaus, iš visų pusių apkepame mėsą, kad paruduotų. Išimame iš keptuvės;
  • 3
    Toje pačioje keptuvėje apkepame smulkintus česnakus ir imbierą, sudedame smulkintas daržoves - morkas, papriką, saliero stiebus, 5 min. patroškiname. Supilame medų ir daržovių sultinį, sudedame mėsą. Viską troškiname apie 20-25 min.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą