Sojos padažas

Sojos padažas – tamsus, dažantis padažas, gaminamas iš sojos pupelių, vandens, cukraus, druskos, miltų, grybų ekstrakto, prieskonių.

Sojos padažas: susiję receptai
Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru
25 min.
Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!
Varškės ir grybų padažas traškučiams nachos
15 min.
Krepšinio varžybos prasideda mažiau kaip už valandos, todėl parduotuvėje griebiam kukurūzų traškučių ir keletą ingredientų padažui - laiko užkandžių gamybai nedaug!
Sezaminės vištienos receptas
45 min.
Vištienos receptas, kuriame vyrauja skonių balansas - aštrumas, saldumas, sūrumas, rūgštumas, Greitai paruošiama ir 100% gardu!
Silke įdaryti pievagrybiai
35 min.
Silke ir daržovėmis įdarytos pievagrybių kepurėlės be abejonės pretenduoja tapti stalo puošmena ir gardžiu užkandžiu.
Jautienos marinatas
15 min.
Jeigu rytdienos šventei ruošiate jautieną, tuomet šio marinato receptas Jums padės pagaminti šedevrą!
Sočios salotos iškylai
40 min.
Greitai paruošiamos sočios salotos trumpai iškylai į gamtą. Bus gardu!
Kiaulienos ir daržovių troškinys
60 min.
Troškinti kiaulienos nugarinės gabalėliai su daržovėmis. Receptas su nuotrauka!
Auksaspalvė vištiena
120 min.
Patiekalas, pretenduojantis tapti Jūsų favoritu! Aštrios ir aromatingos vištienos blauzdelės šalia kinų virtuvės...
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Suktinukai su slyvomis ir spanguolėmis
70 min.
Įdaryti mėsos suktinukai - saldaus ir rūgštaus derinys. Kepusi savose sultyse kiauliena išlaiko tikrąjį aromatą, o įdaras prideda malonią skonių įvairovę..