Sojos padažas

Sojos padažas – tamsus, dažantis padažas, gaminamas iš sojos pupelių, vandens, cukraus, druskos, miltų, grybų ekstrakto, prieskonių.

Sojos padažas: susiję receptai
Orkaitėje kepta kiaulienos nugarinė su cukinija
120 min.
Orkaitėje bene visas keptas maistas atrodo be galo skanus. Norime savose sultyse keptos mėsos ir daržovių? Prašom.
Troškinti kalmarų žiedai
60 min.
Itin paprastai ir greitai pagaminsite egzotišką vakarienę - kalmarų žiedų troškinį su pomidorais.
Sushi su lašiša receptas
30 min.
Gaminame sushi namuose. Receptas sushi su rūkyta lašiša - paprasta ir labai skanu!
Tortilijos
50 min.
Šiandien ant Jūsų stalo Meksikoje ypač populiarių tortilijų patiekalas. Tortilijos įdarytos mėsa ir daržovėmis. VIrtuvėje - kaip greito maisto restorane!
Vištienos padažas
20 min.
Kokiu padažu užpilate vištienos patiekalus? Česnakiniu? Grietinės? Provanco žolelių? Pabandykime pasigaminti gardų vištienos padažą.
Įdarytos paprikos
70 min.
Visuomet malonu virtuvėje improvizuoti - įdarytos paprikos suteikia tam žalią šviesą: kuom įdarysite, su kuo valgysite, kaip papuošite?
Nesausi sumuštiniai orkaitėje
15 min.
Kiek galima valgyti keptus sumuštinius su sūriu ir...mėsa? Siūlau 5 min ilgesnį, tačiau daug skanesnį būdą pasidaryti sumuštinius orkaitėje. Su padažu!
Šviežių kopūstų sriuba
40 min.
Greitai paruošiama ir skani šviežių kopūstų sriuba su kalafijoru ir morkomis.
Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis
60 min.
Greitas, studentiškai originalus ir sveikas su lupenomis virtų bulvių receptas.