Nesudėtingas, tačiau egzotiškas patiekalas šeštadienio vakarienei.
Sudėtinės dalys
- Alyvuogių aliejus, pagal skonį
- Kalmarai, 400 g
- Svogūnas, 2 vnt.
- Čili pipiras, 1 vnt.
- Sojos padažas, pagal skonį
- Pomidoras, 250 g
- Baltas vynas, 80 ml
Gaminimas
- 1Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šlakelį aliejaus ir suberkite smulkintą svogūną ir čili pipirą;
- 2
Sudėkite kalmaro žiedus, leiskite abiems pusėms apkepti;- 3
Supilkite sausą baltą vyną, leiskite alkoholiui išgaruoti;- 4
Sudėkite gabalėliais pjaustytus pomidorus, pagardinkite prieskoniais (soja, druska, pipirai) ir troškinkite apie 10-15 min.;- 5
Patiekite su ryžiais.Susiję receptai - 2
uz puiku recepta, skanaus visiems.
Nors gyvenu toliau jūros, man gėrybių patiekalai skaniausi!