Varškės ir bulvių virtinukai

Sotūs šeimos pietūs per 30 min. iš bulvių ir varškės.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. 2-3 vidutinio dydžio bulves išverdame su lupenomis. Atvėsiname, sugrūdame (arba sumalame), įmaišome pieną;
  2. Bulvių košę išminkome su kiaušiniu, šakute pertrinta varške bei miltais. Pasūdome;
  3. Suformuojame pailgus virtinukus ir dedame į verdantį pasūdytą vandenį. Verdame apie 4-5 minutes.
  4. Valgome su grietine ir sviestu. Skanaus!

 

P.S. valgis tiks ir sotiems Užgavėnių pietums, tačiau tuomet reiktų padažo su spirgučiais.

Susiję receptai
Atsiliepimai
Jurgita | 7-11-2013 09:07

Gal ir nieko receptas,vakare išmėginsiu,tik gal reikėtų gražesnę formą sugalvoti.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą