Apkepti lydekos filė gabalėliai

Tradiciškai apkepti žuvies gabalėliai - mitų ir kiaušinio plakinyje.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Lydekos filė gabalėliai

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Šaldytos jūros lydekos filė paliekame atšilti kambario temperatūroje. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis;
  • 2
    Dubenyje išplakame keletą kiaušinių, pasūdome plakinį;
  • 3
    Lydekos gabalėlius apvoliojame miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir vėl miltuose - apkepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Berta | 3-6-2015 21:03

Kepu vakarienei lydeką. Smalsu koks skonis gausis

Jokūbas | 11-1-2013 13:11

Puiku, Romualda! Tikiuosi išbandysite ir daugiau receptų 🙂

Romualda | 10-29-2013 16:10

Gaminau pagal Jūsų receptą- pomidorų sriūba su ryžiais. Nuostabiai skaniai gavosi. Ačiū Jūms už labai aiškų recepto gamybos būdą

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą