Apkepti lydekos filė gabalėliai

Tradiciškai apkepti žuvies gabalėliai - mitų ir kiaušinio plakinyje.
4.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Šaldytos jūros lydekos filė paliekame atšilti kambario temperatūroje. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis;
  2. Dubenyje išplakame keletą kiaušinių, pasūdome plakinį;
  3. Lydekos gabalėlius apvoliojame miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir vėl miltuose – apkepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.

Patiekiame su ryžiais ir salotomis. Skanaus!

Susiję receptai
Atsiliepimai
Berta | 3-6-2015 21:03

Kepu vakarienei lydeką. Smalsu koks skonis gausis

Jokūbas | 11-1-2013 13:11

Puiku, Romualda! Tikiuosi išbandysite ir daugiau receptų :)

Romualda | 10-29-2013 16:10

Gaminau pagal Jūsų receptą- pomidorų sriūba su ryžiais. Nuostabiai skaniai gavosi. Ačiū Jūms už labai aiškų recepto gamybos būdą

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą