Sudėtinės dalys:
-
Jūrinė lydeka, 400 g
-
Miltai, 100 g
-
Kiaušinis, 2 vnt.
-
Druska, žiupsnelis
-
Citrinos sultys, pagal skonį
-
Aliejus, pagal skonį
Gaminimas:
- Šaldytos jūros lydekos filė paliekame atšilti kambario temperatūroje. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis;
- Dubenyje išplakame keletą kiaušinių, pasūdome plakinį;
- Lydekos gabalėlius apvoliojame miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir vėl miltuose – apkepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Patiekiame su ryžiais ir salotomis. Skanaus!
Kepu vakarienei lydeką. Smalsu koks skonis gausis
Puiku, Romualda! Tikiuosi išbandysite ir daugiau receptų
Gaminau pagal Jūsų receptą- pomidorų sriūba su ryžiais. Nuostabiai skaniai gavosi. Ačiū Jūms už labai aiškų recepto gamybos būdą