Apkepti lydekos filė gabalėliai
Tradiciškai apkepti žuvies gabalėliai - mitų ir kiaušinio plakinyje.
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Loading...
Loading...
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Gaminimas
- 1
Šaldytos jūros lydekos filė paliekame atšilti kambario temperatūroje. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis;
- 2
Dubenyje išplakame keletą kiaušinių, pasūdome plakinį;
- 3
Lydekos gabalėlius apvoliojame miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir vėl miltuose - apkepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Susiję receptai
Kepu vakarienei lydeką. Smalsu koks skonis gausis
Puiku, Romualda! Tikiuosi išbandysite ir daugiau receptų 🙂
Gaminau pagal Jūsų receptą- pomidorų sriūba su ryžiais. Nuostabiai skaniai gavosi. Ačiū Jūms už labai aiškų recepto gamybos būdą