Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis

Greitas, studentiškai originalus ir sveikas su lupenomis virtų bulvių receptas.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
3.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
3.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis
Greitas, studentiškai originalus ir sveikas su lupenomis virtų bulvių receptas.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Bulves su lupenomis bei nuluptas morkas įdedame į pasūdytą verdantį vandenį.
  • 2
    Smulkiomis juostelėmis supjaustome raudonąją papriką. Susmulkiname svogūną.
  • 3
    Į įkaitintą keptuvę pilame šiek tiek aliejaus, suberiame svogūną ir keletą minučių pakepiname.
  • 4
    Iš puodo su bulvėmis išimame morkas ir supjautome smulkiomis juostelėmis. Morkas ir raudonąją papriką dedame į keptuvę. Nuolat maišome troškinamas daržoves.
  • 5
    Nuplauname konsevuotus grybus ir sudedame į keptuvę prie daržovių. Pagardiname druska, pipirais, čili prieskoniais, petražolėmis bei šlakeliu sojos padažo. Į grybų ir daržovių troškinį dedame du šaukštus grietinės ir vieną šaukštą pomidorų padažo. Maišome ir paliekame uždengus keletai minučių.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą