Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis

Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis

Ingredientai:

Gaminimas:

Greitas, studentiškai originalus ir sveikas su lupenomis virtų bulvių receptas.

  1. Bulves su lupenomis bei nuluptas morkas įdedame į pasūdytą verdantį vandenį.
  2. Smulkiomis juostelėmis supjaustome raudonąją papriką. Susmulkiname svogūną.
  3. Į įkaitintą keptuvę pilame šiek tiek aliejaus, suberiame svogūną ir keletą minučių pakepiname.
  4. Iš puodo su bulvėmis išimame morkas ir supjautome smulkiomis juostelėmis. Morkas ir raudonąją papriką dedame į keptuvę. Nuolat maišome troškinamas daržoves.
  5. Nuplauname konsevuotus grybus ir sudedame į keptuvę prie daržovių. Pagardiname druska, pipirais, čili prieskoniais, petražolėmis bei šlakeliu sojos padažo. Į grybų ir daržovių troškinį dedame du šaukštus grietinės ir vieną šaukštą pomidorų padažo. Maišome ir paliekame uždengus keletai minučių.

Nulupame bulves ir kartu su daržovėmis tiekiame į stalą!