Aštri vištiena su ryžiais

Tikrai ne kinietiškai paruošta aštri vištiena saldžiarūgščiame padaže. Tačiau lietuviškai aštri vištiena su ryžiais ir daržovėmis.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Aštri vištiena su ryžiais

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Vištieną supjaustome gabalėliais, pabarstome druska, pipirais ir kepame keptuvėje.
  • 2
    Vėliau prie kepančios vištienos sudedame svieste pakepintą smulkiai pjaustytą morką, svogūną, čili pipirą.
  • 3
    Višteną su daržovėmis keptuvėje užpilame sultiniu, palaukiame kol užvirs ir suberiame ryžius. Įmaišome štraus pomidorų padažo, verdame, kol liks mažai skystimo.
  • 4
    Tuomet pašauname į šiltą orkaitę ir brinkiname apie 30min, kol ryžiai iki galo išsitroškins.
  • 5
    Paruoštą patiekalą papuošiame petražolėmis.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą