Greito vištienos užkandžio receptas

Grįžote paryčiais iš vakarėlio? Greitas vištienos užkandis kaip tik Jums. Turėkite po ranka česnako ir vištienos sultinio - užtruksite vos 30 min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Apvoliokite stambiai pjaustytą vištienos krūtinėlę druskoje. Į įkaitintą troškintuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir jam įkaitus sudėkite vištieną (oda atsuktą į dugną). Kepkite kol apskrus vištienos odelė – apie 5 min.
  2. Apverskite vištieną ir sudėkite skiltelėmis pjaustytus obuolius, česnako skilteles. Šiek tiek prisukite karštį ir vėl kepkite apie 5 min. Išimkite vištieną ir dar apie 1 min kepkite obuolius ir česnakus.
  3. Sumaišykite vištienos sultinį su klevų sirupu ir obuolių actu, pridėkite žiupsnelį druskos. Supilkite visa tai į troškintuvę su obuoliais ir česnakais, pakaitinkite užvirus apie 2 min. Sudėkite vištienos gabalėlius atgal į troškintuvę ir patroškinkite apie 4-5 min.
Puikus vištienos užkandžio receptas! Dėkojame Laurai.
P.S. būtinai išbandykite riešutų užkandį su klevų sirupu!
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 3-15-2016 20:03

@Vilma – Ačiū, tikiuosi išbandysi!

Vilma | 3-13-2016 20:03

Patiko receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą