Apvoliokite stambiai pjaustytą vištienos krūtinėlę druskoje. Į įkaitintą troškintuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir jam įkaitus sudėkite vištieną (oda atsuktą į dugną). Kepkite kol apskrus vištienos odelė - apie 5 min.
2
Apverskite vištieną ir sudėkite skiltelėmis pjaustytus obuolius, česnako skilteles. Šiek tiek prisukite karštį ir vėl kepkite apie 5 min. Išimkite vištieną ir dar apie 1 min kepkite obuolius ir česnakus.
3
Sumaišykite vištienos sultinį su klevų sirupu ir obuolių actu, pridėkite žiupsnelį druskos. Supilkite visa tai į troškintuvę su obuoliais ir česnakais, pakaitinkite užvirus apie 2 min. Sudėkite vištienos gabalėlius atgal į troškintuvę ir patroškinkite apie 4-5 min.
@Vilma – Ačiū, tikiuosi išbandysi!
Patiko receptai