Sviestas

Sviestas – pieno produktas, gaminamas išsukant grietinę ir atskiriant vandenį. Sviestas dažniausiai naudojamas kaip užtepas ant duonos, taip pat kepimui, pyragams, troškinimui bei padažams gaminti.

Sviestas: susiję receptai
Rusiškų barščių receptas
120 min.
Sodraus skonio, soti šviežių burokėlių sriuba su mėsa. Receptas su nuotraukomis.
Kokoso pyragaičių receptas
60 min.
Prabangūs burnoje tirpstantys kokoso pyragaičiai - ypatingoms progoms! Receptas su nuotraukomis.
Triušio kepenėlių paštetas
30 min.
Nuostabus triušio kepenėlių paštetas! Itin paprastas receptas su nuotraukomis.
Triušienos troškinio receptas
90 min.
Gardaus triušienos troškinio receptas - itin lengva gaminti namuose!
Receptas sausainiai suktinukai
60 min.
Trapūs margi sausainiai suktinukai jau vėsta ant stalo. Ruošiame šilto pieno stiklines ir kramtome pasigardžiuodami. Receptas su nuotraukomis.
Trinta moliūgų ir kario sriuba
45 min.
Šiandieną gaminame trintą moliūgų sriubą, pagardintą imbieru, kariu ir kokosų pienu. Turtinga skonių sriuba paliks gerą įspūdį!
Šokoladu aplietas marcipanų pyragas
50 min.
Lengvo ir puraus marcipaninio pyrago receptas su nuotraukomis! Gamink ir skanauk namuose.
Varškės ir grybų padažas traškučiams nachos
15 min.
Krepšinio varžybos prasideda mažiau kaip už valandos, todėl parduotuvėje griebiam kukurūzų traškučių ir keletą ingredientų padažui - laiko užkandžių gamybai nedaug!
Šokoladiniu keksiuku receptas
60 min.
Šokoladinių keksiukų receptas! Skanu, gardu ir paprasta! Patiekalą gaminsime namuose.
Velykinės bandutės
220 min.
Bandelės, padedančios sukurti šventinę nuotaiką! Puikiai tiks kaip užkandis prieš pagrindinius patiekalus. Receptas su nuotraukomis!