Sviestas

Sviestas – pieno produktas, gaminamas išsukant grietinę ir atskiriant vandenį. Sviestas dažniausiai naudojamas kaip užtepas ant duonos, taip pat kepimui, pyragams, troškinimui bei padažams gaminti.

Sviestas: susiję receptai
Vištienos grynuoliai
60 min.
Traškūs vištienos grynuoliai su orkaitėje keptomis bulvėmis vos per valandą. Darbo nedaug - o rezultatą įvertins kiekvienas :)
Vieno kąsnio sumuštiniai su lašiša
25 min.
Gardžių vieno kąsnio sumuštinukų receptas: balta duona, rūkyta lašiša, pikantiškas tepamas sūris, krapai, kaparėliai...
Aviečių ir kokosų pyrago receptas
60 min.
Lengvi ir tirpstantys burnoje aviečių ir kokosų pyrago gabalėliai. Naujas receptas Jo ir Jos sąraše!
Daržovių sriuba
50 min.
Gardi šviežių daržovių - kopūstų, morkų, pomidorų, žirnelių - sriuba! Puikus vasaros patiekalų receptas.
Keksiukai su cinamonu
60 min.
Tiesiog gardžių keksiukų su cinamonu receptas! Gaminame namuose kartu su vaikais. Niam!
Aštri vištiena su česnaku ir laimu
45 min.
Gana greitai paruošiamas patiekalas iš vištienos krūtinėlės. Bus taip aštru, kaip paskirstysite aštriųjų prieskonių proporcijas. Pirmyn!
Portugaliska Velyku duona
45 min.
Gaminame Folar da Pascoa - tradicinę portugalų duoną Velykų stalui!
Avižinių dribsnių košė
25 min.
Sveiki bei gardūs pusryčiai mažiems ir dideliems - avižinių dribsnių košė!
Keksas su kakava
50 min.
Margo drėgno kekso receptas su nuotrauka! Pasigaminkite namuose patys.
Velykines bandelės
60 min.
Ruošiamės šv. Velykų šventei - kepame mielines bandeles su cinamonu. Bandelės forma pagal kiekvieno fantaziją...