Avižinių dribsnių košė su razinomis

Sveiki bei gardūs pusryčiai mažiems ir dideliems - avižinių dribsnių košė!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Avižinių dribsnių košė
Avižinių dribsnių patiekalai paplitę visame pasaulyje, kai kuriose šalyse avižinių kruopų košė yra tradicinis patiekalas pusryčiams. Tai lėmė avižinių kruopų maistingumas - kruopose yra daug augalinių baltymų, tarp kurių ir žmogaus organizmui itin reikalingos amino rūgštys. Kruopose taip pat gausu vitaminų B1, B2, PP, C, mineralinių medžiagų - kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies. Be maistingųjų savybių avižų kruopos padeda pašalinti tam tikrus toksinus iš organizmo. Šiandien gaminsime įprastą avižinių kruopų košę, tačau, kad vaikams būtų skaniau ir gardžiau - pridėsime pagardų!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Puode užverdame vandenį, suberiame avižinius dribsnius, žiupsnelį cinamono, paverdame 5 min.
  • 2
    Atskirai nuplikome razinas (higienos sumetimais), suberiame į puodą su koše, maišant verdame dar 3 min.
  • 3
    Baigus virti šakute sumaigome bananą ir įmaišome į košę kartu su vienu šaukštu sviesto. Gero apetito!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą