Avižinių dribsnių košė su razinomis

Sveiki bei gardūs pusryčiai mažiems ir dideliems - avižinių dribsnių košė!
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Avižinių dribsnių patiekalai paplitę visame pasaulyje, kai kuriose šalyse avižinių kruopų košė yra tradicinis patiekalas pusryčiams.

Tai lėmė avižinių kruopų maistingumas – kruopose yra daug augalinių baltymų, tarp kurių ir žmogaus organizmui itin reikalingos amino rūgštys. Kruopose taip pat gausu vitaminų B1, B2, PP, C, mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies. Be maistingųjų savybių avižų kruopos padeda pašalinti tam tikrus toksinus iš organizmo.

Šiandien gaminsime įprastą avižinių kruopų košę, tačau, kad vaikams būtų skaniau ir gardžiau – pridėsime pagardų!

  1. Puode užverdame vandenį, suberiame avižinius dribsnius, žiupsnelį cinamono, paverdame 5 min.
  2. Atskirai nuplikome razinas (higienos sumetimais), suberiame į puodą su koše, maišant verdame dar 3 min.
  3. Baigus virti šakute sumaigome bananą ir įmaišome į košę kartu su vienu šaukštu sviesto. Gero apetito!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą