Sviestas

Sviestas – pieno produktas, gaminamas išsukant grietinę ir atskiriant vandenį. Sviestas dažniausiai naudojamas kaip užtepas ant duonos, taip pat kepimui, pyragams, troškinimui bei padažams gaminti.

Sviestas: susiję receptai
Obuolių ir kriaušių pyragas su ledais
75 min.
Karštas obuolių ir kriaušių pyragas vaniliniais ledais ir šokolado pabarstu. Gaminame namuose!
Šokoladinis varškės pyragas
110 min.
Nuostabaus šokoladinio varškės pyrago receptas. Gaivumo suteiks apelsinas ir ne per saldus varškės kremas. Gaminame namuose.
Prancūziška svogūnų sriuba
80 min.
Itin paprasta, tačiau elegantiška ir aromatinga svogūnų sriuba tiesiai iš Prancūzijos!
Moliugu pyragas desertas
70 min.
Moliūgų pyrago receptas. Purus, minkštas, išraiškingo skonio desertinis pyragas. Gaminame namuose.
Šokoladiniai sausainiai su riešutais
60 min.
Šie sausainiai yra vieni mėgstamiausių kepinių mano šeimoje. Išbandyki šį receptą ir tu!
Kalėdiniai sausainiai
50 min.
Netradicinių sausainėlių receptas - patiks kiekvienam! Gaminame šventinėje virtuvėje.
Morkų pyragas
60 min.
Morkų pyrago receptas - gaminame namuose! Paruošti neužtruksime, o desertu nustebinsime!
Traškaus obuolių pyrago receptas
60 min.
Obuolių pyragas, puikiai tiksiantis valgyti dar šiltą su mėgstamais ledais. Tikiu, tokį, teko kiekvinam ragauti vienoje iš senamiesčio kavinukių. Kepam?
Jautienos lazanija
75 min.
Gardi klasikinė lazanija su jautiena bei lietuviškais grybais. Ruošiame patiekalą ir pasirūpiname dubeniu gaivių salotų prie jo!
Kreminis citrinų pyragas
50 min.
Išvaizdus ir ne ką mažiau gardus citrinų pyragas - desertas.Tirpsta burnoje - išbandykite receptą patys!