Prancūziška svogūnų sriuba

Itin paprasta, tačiau elegantiška ir aromatinga svogūnų sriuba tiesiai iš Prancūzijos!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Prancūziška svogūnų sriuba

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Nulupame ir susmulkiname svogūnus, beriame į keptuvę su sviestu. Pakepiname nuolat maišydami (apie 5-8 min.), kol svogūnai suskrus. Baigiant kepti, pridedame smulkintas česnako skilteles, čiobrelio lapelių.
  • 2
    Tuomet supilame raudonąjį vyną (sausą), leidžiame užvirti, kad alkoholis išgaruotų.
  • 3
    Supilame keptuvės turinį į puodą su verdančiu jautienos sultiniu, uždengiame dangčiu ir verdame ant silpnos kaitros apie 40 min., kad svogūnai gerai suvirtų.
  • 4
    Pagardiname druska, paraganujame, išpilstome į dubenius ir apibarstome kietuoju Parmezano sūriu.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą