Prancūziška svogūnų sriuba

Itin paprasta, tačiau elegantiška ir aromatinga svogūnų sriuba tiesiai iš Prancūzijos!
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Nulupame ir susmulkiname svogūnus, beriame į keptuvę su sviestu. Pakepiname nuolat maišydami (apie 5-8 min.), kol svogūnai suskrus. Baigiant kepti, pridedame smulkintas česnako skilteles, čiobrelio lapelių.
  2. Tuomet supilame raudonąjį vyną (sausą), leidžiame užvirti, kad alkoholis išgaruotų.
  3. Supilame keptuvės turinį į puodą su verdančiu jautienos sultiniu, uždengiame dangčiu ir verdame ant silpnos kaitros apie 40 min., kad svogūnai gerai suvirtų.
  4. Pagardiname druska, paraganujame, išpilstome į dubenius ir apibarstome kietuoju Parmezano sūriu.

Gero apetito!

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą