Ugnytės trina moliūgo – kalafioro sriuba

Mėgstantiems trintą sriubą - sveikos ir greitai paruošiamos sriubytės receptas. Pagrindiniai ingredientai - moliūgas ir kalafioras (žiedinis kopūstas).

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.71 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
4.71 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Trina moliūgo - kalafioro sriuba

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Į verdantį vandenį sudedame pjaustytas morkas (galima pjaustyti stambiai, o norint, kad greičiau išvirtų, pjaustome smulkiau), kalafijorą, svogūną ir verdame apie 15min.
  • 2
    Sudedame supjaustytą moliūgą (moliūgas, žinoma, turi būti be žievės), pagardiname maltais pipirais ir druskyte, verdame 10min.
  • 3
    Galiausiai daržoves suplakame "blenderiu" ir skanauti galime pagardinę grietinėle. Ir labai skanu, jeigu įdedame džiovintos duonelės kubelių...
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą