Ugnytės trina moliūgo – kalafioro sriuba

Mėgstantiems trintą sriubą - sveikos ir greitai paruošiamos sriubytės receptas. Pagrindiniai ingredientai - moliūgas ir kalafioras (žiedinis kopūstas).
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Į verdantį vandenį sudedame pjaustytas morkas (galima pjaustyti stambiai, o norint, kad greičiau išvirtų, pjaustome smulkiau), kalafijorą, svogūną ir verdame apie 15min.
  2. Sudedame supjaustytą moliūgą (moliūgas, žinoma, turi būti be žievės), pagardiname maltais pipirais ir druskyte, verdame 10min.
  3. Galiausiai daržoves suplakame “blenderiu” ir skanauti galime pagardinę grietinėle. Ir labai skanu, jeigu įdedame džiovintos duonelės kubelių…
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą