Kalafioras

Kalafioras – žiedinis kopūstas, daržovė. Maisto gamyboje naudojami švieži žiedai su žiedkočiais. Žiediniai kopūstai itin maistingi bei sakoma, kad turi antivėžinių savybių.

Kalafioras: susiję receptai
Įdarytas kalafioras
80 min.
Lietuviškas kalafioro svajonės išpildymas: įdarykime kiaulienos faršu ir apkepkime su sūriu!
Orkaitėje kepta kiaulienos nugarinė su cukinija
120 min.
Orkaitėje bene visas keptas maistas atrodo be galo skanus. Norime savose sultyse keptos mėsos ir daržovių? Prašom.
Trina moliūgo - kalafioro sriuba
40 min.
Mėgstantiems trintą sriubą - sveikos ir greitai paruošiamos sriubytės receptas. Pagrindiniai ingredientai - moliūgas ir kalafioras (žiedinis kopūstas).
Šviežių kopūstų sriuba
40 min.
Greitai paruošiama ir skani šviežių kopūstų sriuba su kalafijoru ir morkomis.