Įdaryto kalafioro receptas

Lietuviškas kalafioro svajonės išpildymas: įdarykime kiaulienos faršu ir apkepkime su sūriu!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
2.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
2.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Įdarytas kalafioras
Teko girdėti tą patį klausimą ne iš vieno žmogaus: o ką galima pagaminti iš žiedinio kopūsto - kalafioro? Galima virti, kepti, valgyti žalią ir dar daugiau... Įdarykime!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Kalafiorą labai trumpam įdėkime į verdantį vandenį stiebagaliu žemyn (5 min.). Tuo tarpu pasūdikime kiaulienos faršą ir sumaišykime su smulkintu svogūnu;
  • 2
    Išretinkime kalafioro šakeles ir jį įdarykime faršu, nepalikdami tarpelio viduje;
  • 3
    Sutrinkime česnako skilteles ir sumaišykime su majonezu;
  • 4
    Kimštą kalafiorą aptepkime majonezu ir pabarstykime džiuvėsėliais;
  • 5
    Pašaukime į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkime 40 min. tuomet apibarstykime tarkuotu sūriu ir dar 5 min. kepkime, kad sūris gražiai išsilydytų.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą