Įdaryto kalafioro receptas

Lietuviškas kalafioro svajonės išpildymas: įdarykime kiaulienos faršu ir apkepkime su sūriu!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading ... Loading ...
80 min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Teko girdėti tą patį klausimą ne iš vieno žmogaus: o ką galima pagaminti iš žiedinio kopūsto – kalafioro? Galima virti, kepti, valgyti žalią ir dar daugiau…

Įdarykime!

  1. Kalafiorą labai trumpam įdėkime į verdantį vandenį stiebagaliu žemyn (5 min.). Tuo tarpu pasūdikime kiaulienos faršą ir sumaišykime su smulkintu svogūnu;
  2. Išretinkime kalafioro šakeles ir jį įdarykime faršu, nepalikdami tarpelio viduje;
  3. Sutrinkime česnako skilteles ir sumaišykime su majonezu;
  4. Kimštą kalafiorą aptepkime majonezu ir pabarstykime džiuvėsėliais;
  5. Pašaukime į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkime 40 min. tuomet apibarstykime tarkuotu sūriu ir dar 5 min. kepkime, kad sūris gražiai išsilydytų.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą