Malti džiūvėsiai

Malti džiūvėsiai – tai sumalti dažniausiai baltos duonos / bulkos džiūvėsiai, naudojami maisto ruošai.

Malti džiūvėsiai: susiję receptai
Mėsos pica
35 min.
Šį kartą mūsų virtuvėje - mėsinga ir gardi itališka mėsos pica! Gero apetito!
Tuno kroketų receptas
60 min.
Šiandieną gaminame gardžius ryžių ir tuno kroketus su liesu Fetos sūrio ir jogurto padažu. Užtruksime 60 min. Gero apetito!
Makaronų apkepas
60 min.
Makaronų apkepo arba užkepėlės receptas. Makaronus pagardinsime brokoliu bei sūrio padažu. Tegul bus gardūs pietūs!
Vištiena su Parmezano sūriu
50 min.
Puikus receptas, padėsiantis nesudėtingai bei greitai pakeisti orkaitėje keptos vištienos krūtinėlės gabalėlių skonį... su parmezano sūriu.
Pyragas su mėsa
60 min.
Sotus ir laaaaaabai skanus pyragas su mėsa. Nepamirškite pabarstyti kepimo formą džiūvėsiais - kad pyragas nepriliptų.
Itališki-jautienos-kukuliai
60 min.
Sultingi, itališki mėsos kukulaičiai jau garuoja lėkštėje. O kaip juos pagaminome?
Kijevo kotletas
50 min.
Šiandieną gaminsime Kijevo kotletą, tačiau ne kaip įprasta - iš kiaulienos faršo. Skanu ir sotu. Receptas su nuotrauka - išbandykite!
Vištiena su apelsinų padažu
60 min.
Ruošiame vištieną su pikantišku apelsinų padažu - paprasta ir labai skanu. Patiekti galime su bulvėmis arba ryžiais!
Įdarytas kalafioras
80 min.
Lietuviškas kalafioro svajonės išpildymas: įdarykime kiaulienos faršu ir apkepkime su sūriu!
Mėsos kukulaičiai daniškai
45 min.
Mėos kukulaičių receptas skirtas ne 8 porcijoms - vadinasi patiekalo pakaks pasisotinti visai didelei šeimai.