Itališki jautienos kukuliai

Sultingi, itališki mėsos kukulaičiai jau garuoja lėkštėje. O kaip juos pagaminome?

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 10
Loading...
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 10
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Itališki-jautienos-kukuliai

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Į įkaitintą keptuvę įpilkime šaukštą aliejaus. Suberkime stiklinę smulkinto svogūno ir 4-5 skilteles smulkinto česnako. Pakepinkime, kol svogūnas gražiai pagels;
  • 2
    Dideliame dubenyje sumaišykime tarkuotus sūrius. Suberkime džiūvėsius, kapotus petražolės lapus, įdėkime šaukštą garstyčių, įkulkime kiaušinį. Pagardinkime druska (3/4 a.š.), šviežiai maltais pipirais. Sudėkime į dubenį jautienos faršą ir pakepintus svogūnus. Dubens turinį rankomis išmaišykime / išminkykime;
  • 3
    Iš paruoštos masės suformuokime mėsos kukulius. Sudėkime juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkime apie 12 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje;
  • 4
    Nedideliame dubenyje išmaišykime 3 šaukštus pomidorų pastos su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus. Įpilkime 1 šaukštą šilto vandens. Šia pasta aptepkime šiek tiek apkepusius mėsos kukulius ir pašaukime atgal į orkaitę bei kepkime dar 25 min.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Henrikas | 10-16-2016 15:10

edziau net ausys lingavo

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą