Čedaro sūris

Čedaro sūris – kietasis sūris be akučių, gaminamas aktyviai rauginant sūrio masę. Čedaro tipo sūriai gaminami visame pasaulyje.

Čedaro sūris: susiję receptai
Prancūziški sūrio sumuštiniai
12 min.
Tradiciškai paruošti prancūziški sūrio sumuštiniai vos per 12 minučių. Sunku jiems atsispirti. Gaminame namuose!
Sūrio padažas traškučiams
15 min.
Gardus, kaloringas švelnaus skonio padažas kukurūzų traškučiams - nachos! Gaminame namuose ir mėgaujamės kol šiltas.
Žirnelių salotos
60 min.
Sočios ir gardžios žirnelių salotos su sūriu, kumpiu, kiaušiniais.. Gaminame namuose vos per 60 min.!
Biulvių sriubos receptas
45 min.
Nesudėtingos tirštsriubės receptas iš raudonųjų bulvių, pieno, svogūnų, Čedaro sūrio..
Baltasis Bechamel padažas
20 min.
Gaminame tradicinį, iš motinos Prancūzijos įsčių gimusį baltąjį padažą Bechamel. Šį kartą su sūriu.
Itališki-jautienos-kukuliai
60 min.
Sultingi, itališki mėsos kukulaičiai jau garuoja lėkštėje. O kaip juos pagaminome?