Bulvių sriuba su sūriu

Nesudėtingos tirštsriubės receptas iš raudonųjų bulvių, pieno, svogūnų, Čedaro sūrio..

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Biulvių sriubos receptas
Pastaba: šiam sriubos receptui reikės 4 raudonųjų bulvių bei 3 plonų juostelių rūkytos kiaulienos!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Raudonąsias bulves (4 vnt. vidutinio dydžio) nuplauname ir dedame į verdantį vandenį (bulvių nelupame, dedame su odele);
  • 2
    Į įkaitintą prikaistuvį pilame keletą šaukštų alyvuogių aliejaus, apkepiname smulkintą svogūną. Tuomet supilame stiklinę (galima kiek daugiau) vištienos sultinio, maišome iki užvirs;
  • 3
    Stiklinėje pieno išmaišome 3 šaukštus miltų, visa tai palengva maišant supilame į prikaistuvį, tuomet supilame likusią stiklinę pieno ir leidžiame skysčiui užvirti, paverdame 1 min. ir patraukiame nuo kaitros;
  • 4
    Įmaišome į sriubą žiupsnelį druskos, ketvirtį šaukštelio čili prieskonių, šaukštą grietinės;
  • 5
    Nulupame bulvių odelę, sugrūdame bulves. Sudedame į sriubą ir gerai išmaišome. Grąžiname sriubą ant kaitros ir nuolat maišant dar keletą minučių paverdame. Įmaišome apkeptas ir susmulkintas rūkytos kiaulienos juosteles, tarkuotą Čedaro sūrį;
  • 6
    Supilstome į lėkštes, papuošiame krapais bei smulkintais svogūnų laiškais.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą