Šviežių daržovių sriuba

Gardi šviežių daržovių - kopūstų, morkų, pomidorų, žirnelių - sriuba! Puikus vasaros patiekalų receptas.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Puode užvirkime 2l vandens;
  2. Į įkaitintą keptuvę sudėkime kubeliais pjaustytą svogūną ir morką, šiek tiek pakepinkime;
  3. Į puodą su vandeniu sudėkime: pakepintą svogūną ir morką, smulkintą šviežią kopūstą, kubeliais pjaustytą pomidorą;
  4. Pagardinkime sriubą keletu daržovių sultinio kubelių, šaukšteliu maltų kmynų, žiupsneliu šviežiai maltų pipirų. Virkime apie 10 min.
  5. Pridėkime šviežių (arba šaldytų) žirnelių bei krapų. Pavirinkime ant silpnos kaitros dar 5 min.
  6. Skanaukime su grietine ir juoda duona! (užtenka 5-6 asmenims)
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą