Šviežių daržovių sriuba

Gardi šviežių daržovių - kopūstų, morkų, pomidorų, žirnelių - sriuba! Puikus vasaros patiekalų receptas.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Daržovių sriuba

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Puode užvirkime 2l vandens;
  • 2
    Į įkaitintą keptuvę sudėkime kubeliais pjaustytą svogūną ir morką, šiek tiek pakepinkime;
  • 3
    Į puodą su vandeniu sudėkime: pakepintą svogūną ir morką, smulkintą šviežią kopūstą, kubeliais pjaustytą pomidorą;
  • 4
    Pagardinkime sriubą keletu daržovių sultinio kubelių, šaukšteliu maltų kmynų, žiupsneliu šviežiai maltų pipirų. Virkime apie 10 min.
  • 5
    Pridėkime šviežių (arba šaldytų) žirnelių bei krapų. Pavirinkime ant silpnos kaitros dar 5 min.
  • 6
    Skanaukime su grietine ir juoda duona! (užtenka 5-6 asmenims)
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą