Šviežių daržovių sriuba
Gardi šviežių daržovių - kopūstų, morkų, pomidorų, žirnelių - sriuba! Puikus vasaros patiekalų receptas.
Paruošimo min. | Gaminimo
min.

Loading...

Loading...
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Gaminimas
- 1
Puode užvirkime 2l vandens;
- 2
Į įkaitintą keptuvę sudėkime kubeliais pjaustytą svogūną ir morką, šiek tiek pakepinkime;
- 3
Į puodą su vandeniu sudėkime: pakepintą svogūną ir morką, smulkintą šviežią kopūstą, kubeliais pjaustytą pomidorą;
- 4
Pagardinkime sriubą keletu daržovių sultinio kubelių, šaukšteliu maltų kmynų, žiupsneliu šviežiai maltų pipirų. Virkime apie 10 min.
- 5
Pridėkime šviežių (arba šaldytų) žirnelių bei krapų. Pavirinkime ant silpnos kaitros dar 5 min.
- 6
Skanaukime su grietine ir juoda duona! (užtenka 5-6 asmenims)
Susiję receptai