Kmynai

Kmynai – salierinių šeimos prieskoninis augalas, kurio sėklos plačiai naudojamos medicinoje ir maisto ruošoje: kepant duoną, rauginant daržoves, ruošiant mėsą ir kt.

Kmynai: susiję receptai
Kopūsto salotos
30 min.
Vasara dvelkiančių lietuviškų daržovių salotos, kurių receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.
Bandelės su dešrele
40 min.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su dešrele ir sūriu. Galbūt šis receptas - tai puikus pasirinkimas Jūsų vakarienei!
Vištiena žolelių marinate
50 min.
Vištienos krūtinėlė, žolelių marinatas ir sultingas rezultatas!
Daržovių sriuba
50 min.
Gardi šviežių daržovių - kopūstų, morkų, pomidorų, žirnelių - sriuba! Puikus vasaros patiekalų receptas.
Šventinis Kalėdinis kalakutas
200 min.
Orkaitėje keptas kalakutas - receptas su savais privalumais ir iššūkiais. Patiekalas gali tapti Kalėdinio stalo puošmena...
Šernienos troškinys
240 min.
Jeigu trobelės neaplenkė medžiotojai... Šernienos troškinys pasotins, kai lauke siaučia šaltas šiaurys. Pasiruoškite ilgai marinuoti ir troškinti laukinę mėsytę!
Varškės sūris su prieskoniais
45 min.
Jeigu šaldytuve tik saldus varškės sūris, kuris šiam vakarui prie vyno visai netinka... Išsikepkime sūrį su prieskoniais!
Trinta moliūgų ir morkų sriuba
90 min.
Šiandiena namuose gaminame trintą moliūgų ir morkų sriubą. Porcijos daugiau nei pakanka keturių asmenų šeimai!
Kepta višta
300 min.
Keptos vištos receptas išgelbės ruošiant šventinį stalą. Nepagailėkite prieskonių ir orkaitėje kepta višta bus ypatingai skani!
Orkaitėje kepta įdaryta višta
120 min.
Šaunus įdarytos ir orkaitėje keptos vištos receptas. Puikiai tiks pavaišinti į svečius atvykusius giminaičius.