Bandelės su dešrele

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su dešrele ir sūriu. Galbūt šis receptas - tai puikus pasirinkimas Jūsų vakarienei!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Idėja vakarienei - kai norisi kažko nauja!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Šiam receptui naudojame karštai rūkytas dešreles (šiuo atveju tai kalakutienos dešrelės). Pašaliname dešrelių apvalkalą, tuo atveju, jeigu tai nėra natūralus.
  • 2
    Dubenyje sumaišome keletą šaukštų garstyčių su šlakeliu citrinos sulčių.
  • 3
    Į kitą dubenį pritarkuojame fermentinio sūrio.
  • 4
    Miltais pabarstome švarų ir sausą stalviršį. Dedame lakštą sluoksniuotos bemielės tešlos ir pakočiojame, kad tešlos lakštas būtų kiek plonesnis (gal 3 mm). Supjaustime lakštą į tokio dydžio mažesnius gabalėlius, kad vienu galėtume apglėbti dešrelę.
  • 5
    Dešrelę apvoliojame garstyčių padaže, tuomet tarkuoto sūrio dubenyje ir suvyniojame į tešlos patalą. Užspaudžiame ir palyginame sujungimo liniją ir dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Taip paruoštas bandeles aptepame kiaušinio plakiniu, apibarstome kmynais ir kepame apie 15-20 min. 180 temperatūroje.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą