Fermentinis sūris

Fermentiniai sūriai gaminami iš aukštos kokybės pasterizuoto pieno, kuris sutraukinamas specialaus fermento pagalba. Tuomet tiršta sūrio masė presuojama. Sūriai brandinami, kai kurie — net ilgiau kaip metus. Sūriai yra labai maistingi (lyginant su mėsa, kiaušiniais, žuvimi), juose yra apie 25% organizmo lengvai įsisavinamų baltymų.

Fermentinis sūris: susiję receptai
Vištienos zuikis
80 min.
Vištienos netikro zuikio receptas. Pagardinsime česnaku ir pistacijomis. Gaminame namuose!
Bandelės su dešrele
40 min.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su dešrele ir sūriu. Galbūt šis receptas - tai puikus pasirinkimas Jūsų vakarienei!
Vyniotinis su saulėje džiovintais pomidorais ir slyvomis
80 min.
Gaminame vištienos vyniotinį, įdarytą saulėje džiovintais pomidorais ir slyvomis. Lengvas receptas su nuotraukomis. Pirmyn!
Čeburėkai su grybais
60 min.
Čeburėkų su grybais receptas. Gardūs tiek šilti, tiek pravėsę. Gaminame namuose. Dar jeigu turėtume šviežių miško grybų, tuomet iš viso pasaka...
Mėsainiai su kalakutiena
40 min.
Kalakutienos mėsainiai su sūriu, paprika ir salotomis. Greitas ir gardus maistas namuose.
Makaronų apkepas
60 min.
Makaronų apkepo arba užkepėlės receptas. Makaronus pagardinsime brokoliu bei sūrio padažu. Tegul bus gardūs pietūs!
Cukinijos apkepas
70 min.
Greitai paruošiamas cukinijos apkepas su grybais ir šonine puikiai tiks vakarienei. Receptas su nuotrauka.
Pyragėliai su kopūstais
60 min.
Kai po balandėlių gamybos lieka kopūsto... Tuomet juo įdarome pyragėlius. Naudingas patiekalas be mėsos. Gero apetito!
Sumuštiniai su vištiena
60 min.
Šie sumuštiniai su vištiena pukiai tiks vasaros piknikui ir žiemos šventei su pulku draugų. Gardu, sotu, žaisminga! Ruošime apie 1h, privalgys 6-7 suaugusieji.
Jautienos lazanija
75 min.
Gardi klasikinė lazanija su jautiena bei lietuviškais grybais. Ruošiame patiekalą ir pasirūpiname dubeniu gaivių salotų prie jo!