Čeburėkai su grybais

Čeburėkų su grybais receptas. Gardūs tiek šilti, tiek pravėsę. Gaminame namuose. Dar jeigu turėtume šviežių miško grybų, tuomet iš viso pasaka...
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Pirmiausia, susmulkinkime svogūnus bei pievagrybius, kartu apkepkime keptuvėje. Pagardinkime pipirais, druska;
    Čeburėkai su grybais: pievagrybiai
  2. Tuomet supilkime į nedidelį dubenį ir pašildykime pieną, pagardinkime žiupsneliu druskos ir maltų pipirų. Miltus (sumaišytus su kepimo milteliais) pamažu suberkime į pieną (maišant, o vėliau ir minkant);
    Čeburėkai su grybais: tešla
  3. Tešlą sudėkime į maišelį ir padėkime į šalį trumpam pastovėti (kad tešla taptų elastingesnė);
  4. Iš tešlos iškočiokime plonus lakštus, išpjaukime apskritimo formos gabalėlius (maniškių skersmuo apie 12 cm), į kurių vidurį įdėkime po kaupiną šaukštą grybų įdaro, apibarstykime tarkuotu sūriu ir kruopščiai užspauskime kraštelius (kad įdaras išlaikytų sultingumą);
  5. Virkime (kepimui skirtame) aliejuje, kol čeburėkai su grybais įgaus auksinį geltonumą. Išvirus sudėkime čeburėkus ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų perteklinis aliejus;
  6. Laikykime uždengtame inde, kad jie išliktų minkšti ir elastingi;

Skanių čeburėkų!

Susiję receptai
Atsiliepimai
Skorpione | 3-26-2017 14:03

Labai labai skanus ceburekai ,aciu Jokubui uz puiku recepta:)Seimininkes imkite ir gaminkite,nepasigailesite:)

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą