Pirmiausia, susmulkinkime svogūnus bei pievagrybius, kartu apkepkime keptuvėje. Pagardinkime pipirais, druska;
2
Tuomet supilkime į nedidelį dubenį ir pašildykime pieną, pagardinkime žiupsneliu druskos ir maltų pipirų. Miltus (sumaišytus su kepimo milteliais) pamažu suberkime į pieną (maišant, o vėliau ir minkant);
3
Tešlą sudėkime į maišelį ir padėkime į šalį trumpam pastovėti (kad tešla taptų elastingesnė);
4
Iš tešlos iškočiokime plonus lakštus, išpjaukime apskritimo formos gabalėlius (maniškių skersmuo apie 12 cm), į kurių vidurį įdėkime po kaupiną šaukštą grybų įdaro, apibarstykime tarkuotu sūriu ir kruopščiai užspauskime kraštelius (kad įdaras išlaikytų sultingumą);
5
Virkime (kepimui skirtame) aliejuje, kol čeburėkai su grybais įgaus auksinį geltonumą. Išvirus sudėkime čeburėkus ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų perteklinis aliejus;
6
Laikykime uždengtame inde, kad jie išliktų minkšti ir elastingi;
Tikrai vertas receptas! Siandiena isbandytas ir labai aukstai ir skaniai ivertintas mano seimos! Nuo siol tai bus tas va tas megiamas musu seimos cebureku receptas! ACIU AUTORIUI!
Skorpione | 3-26-2017 14:03
Labai labai skanus ceburekai ,aciu Jokubui uz puiku recepta:)Seimininkes imkite ir gaminkite,nepasigailesite:)
Tikrai vertas receptas! Siandiena isbandytas ir labai aukstai ir skaniai ivertintas mano seimos! Nuo siol tai bus tas va tas megiamas musu seimos cebureku receptas! ACIU AUTORIUI!
Labai labai skanus ceburekai ,aciu Jokubui uz puiku recepta:)Seimininkes imkite ir gaminkite,nepasigailesite:)