Kiaulienos suktinukai su faršu ir rūkytu kumpiu

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Kiaulienos suktinukai
Suktinukai - estetiškai atrodantis ir gardus mėsos patiekalas, kuriam paruošti daug laiko nereikia. Tai puikus pasirinkimas šventiniams pietums - na ir kodėl reikėtų prie pagrindinio patiekalo praleisti visą dieną? Juk galima ne mažiau dėmesio skirti užkandžiams ir desertui... Ką gi, mažiau kalbų - daugiau darbų!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Svogūną apkepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus, paskrudiname iki švelniai įrus. Atvėsiname.
  • 2
    Kiaulienos faršą šiek tiek pasūdome, pagardiname šviežiai maltais pipirais (kitais mėgstamais prieskoniais) bei žalumynais (petražolės, čiobreliai, salieras). Į mėsą įmaišome kepintus svogūnus.
  • 3
    Ant švaraus stalviršio ištiesiame rūkyto kumpio juostelę, paskirstome 1cm storio faršo mišinio per visą ilgį, peiliu priplojame prie kumpio juostelės. Suvyniojame į suktinuką ir persmeigiame mediniu smeigtuku, kad neišsileistų. Taip paruošiame visus suktinukus ir sudedame į kepimo formą.
  • 4
    Kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 min. Gero apetito!
Susiję receptai
Atsiliepimai
zita | 9-10-2015 06:09

nuostabu kai gali pasisemti minties is geru zmoniu .aciu ir sekmes

karolina | 4-6-2015 08:04

Lanai geras receptas

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą