Čiobreliai

Čiobreliai – kvapus puskrūmis, turintis gulsčius arba kylančius sumedėjusius stiebus. Čiobreliai naudojami liaudies medicinos tikslais ir kaip prieskoninis augalas.

Čiobreliai: susiję receptai
Triušio kepenėlių paštetas
30 min.
Nuostabus triušio kepenėlių paštetas! Itin paprastas receptas su nuotraukomis.
Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru
25 min.
Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!
Kiaulienos liežuvio užkandėlė
180 min.
Kaip gardžiai paruošti kiaulienos liežuvį? Aplink delikatesinę mėsytę tereikia skonį paryškinsiančių produktų. Receptas su nuotraukomis.
Troškintos midijos
50 min.
Greitai paruošiamas šviežių jūros gėrybių - midijų - patiekalas ir gardus, ir maistingas! Galbūt ne kasdieniams pietums, tačiau savaitgalio pietų meniu tikrai paįvairins...
Vyniotinis su saulėje džiovintais pomidorais ir slyvomis
80 min.
Gaminame vištienos vyniotinį, įdarytą saulėje džiovintais pomidorais ir slyvomis. Lengvas receptas su nuotraukomis. Pirmyn!
Lęšių ir daržovių sriuba
45 min.
Liesa lęšių ir daržovių sriuba praturtins mėgstamiausių sriubų sąrašą! Per 45 min. pagaminsime namuose!
Vištienos sparneliai orkaitėje
50 min.
Tegyvuoja vištienos sparneliai! Ir užkandis, ir patiekalas, kurį kepsime orkaitėje. Tik 50 min. ir mėgaujamės aštriais viščiukų sparneliais!
Morkų ir kokosų pieno sriubos receptas
50 min.
Šildanti morkų ir kokoso pieno sriuba - lengva paruošti, o rezultatas patenkins išrankiausią skonį. Gaminame namuose.
Traškios salotos su grybais
25 min.
Patiekalas, rekomenduojamas vakarienei - gardžios, traškios ir lengvai paruošiamos salotos su grybais.