Čiobreliai

Čiobreliai – kvapus puskrūmis, turintis gulsčius arba kylančius sumedėjusius stiebus. Čiobreliai naudojami liaudies medicinos tikslais ir kaip prieskoninis augalas.

Čiobreliai : susiję receptai
Aštri vištiena su česnaku ir laimu
45
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
Gana greitai paruošiamas patiekalas iš vištienos krūtinėlės. Bus taip aštru, kaip paskirstysite aštriųjų prieskonių proporcijas. Pirmyn!
45
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Mhmmm... gardus padažas picai. Kur kas maloniau ruošti namuose, negu nusipirkti jau pagamintą.
Šernienos troškinys
240
min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Jeigu trobelės neaplenkė medžiotojai... Šernienos troškinys pasotins, kai lauke siaučia šaltas šiaurys. Pasiruoškite ilgai marinuoti ir troškinti laukinę mėsytę!
Šašlykai - granatų sulčių marinatas
90
min.
3.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
Teko girdėti, kad Gruzijoje kiaulienos šašlyką marinuoja būtent granatų sultyse. Išbandykite šį receptą ir pamatysite, jog pikantišku šašlyko skoniu bus patenkinti visi pasivaišinę!
Kepta višta
300
min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 11
Loading...
Keptos vištos receptas išgelbės ruošiant šventinį stalą. Nepagailėkite prieskonių ir orkaitėje kepta višta bus ypatingai skani!